Flytväst

Flytvästen är som paddlare, både i kanadensare och kajak, en självklarhet för din säkerhet! Det finns olika modeller som passar bra för olika tillfällen. Det finns t.ex. seglarvästar, kajakvästar, räddningsvästar och flytvästar för barn och spädbarn. Även flytvästar för hundar finns om du tänker ha hunden med på din tur. Köp din flytväst på Outnorth.

IMG_5415 kopia

Denna modell av flytväst är en typ som är bäst lämpad för just kajakpaddling. Den är lite kortare i modellen för att skapa rörelsefrihet och för att göra det möjligt att ha kapellet på sig.

IMG_5398 kopia

Detta är en klassisk modell av flytväst. Fungerar helt ok för de flesta sammanhang. Fungerar mycket bra vid paddling i kanadensare.

IMG_5390 kopia

Detta är en flytväst av typen räddningsväst och har bra flytkraft och ger bra stöd för nacken. Just denna väst är en juniorväst för vikt 15-30kg.

IMG_5423 kopia

Räddningsvästar finns även för riktigt små barn, som t.ex. denna väst för barn 0-15kg. Den har två varianter av fästen för grenremmen för att kunna justera optimalt för ditt barns storlek.